Lavoare baie din materiale compozit
Lavoare baie din materiale compozit
8 octombrie 2019
Materiale compozit pentru hoteluri, moteluri, pensiuni
Materiale compozit pentru hoteluri, moteluri, pensiuni
8 octombrie 2019

Materiale compozit pentru centre SPA

Folosirea materialelor compozit, fie ca este vorba despre blaturi, lavoare sau placari de pereti, scari, in spatiile publice, a luat o mare amploare in ultima perioada. Aceste materiale compozit se bucura de un real succes gratie caracteristicilor si a proprietatilor spectaculoase, mult superioare celor intalnite la materialele traditionale. Dintre acestea reamintim: rezistenta ridicata la zgarieturi, lovituri puternice, rezistenta la impactul cu diferite substante chimice. Nu se pateaza, nu prind miros si au o lunga durata de viata.
Centrele SPA , Wellness pot avea dotari superioare prin amenajarea cu diverse produse din materiale compozit. Atmosfera va inspira rafinament iar functionalitatea, respectiv creativitatea se vor imbina armonios intr-un mod elegant. Avand in vedere ca realizam produse la comanda, putem lucra cu forme, nuante, texturi sau dimensiuni atipice care sa puna in valoare intreg ambientul.

Materiale compozit pentru centre SPA

In afara de rezistenta, aceste produse din materiale compozit ( quartz, granit compozit, granulon, marmura compozit, etc ) au avantajul de a fi antialergice, antibacteriene. Suprafata este una non poroasa, astfel ca microbii nu se pot infiltra, respectiv dezvolta. Curatarea blaturilor, chivetelor sau a suprafetelor din materiale compozit se face cu mare usurinta comparativ cu cea a unor materiale din piatra ori marmura naturala. Timpul e pretios iar eficienta in ceea ce priveste intretinerea este foarte importanta. Simpla stergere cu o carpa moale, apa, detergent lichid sau spray, va fi suficienta pentru a pastra suprafetele curate.
La cerere se poate opta pentru o gama variata de finisaje, avand la dispozitie multe posibilitati si combinatii in materie de finisaje. Acestea pot fi atat cu suprafata lucioasa, mata, cat si in varianta culori uni, marmorate sau alte diferite efecte.

Gama produselor din material compozit cuprinde:
blaturi realizate din materiale cu texturi si culori speciale
– cadite de dus
– lavoare cu boluri / cuve, simple, multiple, cu rame laterale / frontale/, cu decupaj sau in linie continua cu blatul
– placari pereti sau scari
– glafuri interioare si exterioare din quartz, granit compozit, rector, graphalit, grasolit ,etc

Atat formele blaturilor cat si a caditelor de dus pot avea diferite forme. Dreptunghiulare sau atipice, pe comanda, cu muchii taiate, pe semirotund, forme curbe, etc. Gama diversificata de materiale compozit, texturi, nuante, lavoare sau boluri, ne dau posibilitatea de a crea un ambinet placut si armonios. Versatilitatea cat si avantajele acestor materiale speciale, le fac perfecte pentru a fi folosite la amenajarile centrelor de relaxare SPA / Wellness.

Materiale compozit pentru centre SPA