Blat Taurus Terazzo Grey
6 iunie 2019
Materiale compozit pentru centre SPA
8 octombrie 2019

Lavoare baie din materiale compozit

Lavoare baie din materiale compozit

Lavoare baie din materiale compozit

Uneori poate fi greu sa alegi lavoarul potrivit, asta chiar si atunci cand ai un catalog complet cu diverse modele de lavoare. Pentru a face primul pas, trebuie sa stii cat mai exact ce iti doresti. Stabileste dimensiunile, forma si materialul din care vrei ca lavoarul sa fie realizat. Utilitatea acestor lavoare baie este indispensabila, avand un rol important ce le pune mereu in centrul atentiei. Astfel, trebuie sa tinem cont ce forma, configuratie, contur, va avea lavoarul.
Baile moderne au nevoie de accesorii pe masura. Calitatea este un alt criteriu obligatoriu. Aceste lavoare pentru baie fabricate din material compozit fac parte din clasa produselor noi, revolutionare. Au devenit tot mai populare fiind folosite in tot mai multe si diversificate medii, primind aprecieri chiar si din partea clientilor cu cele mai pretentioase gusturi. Despre rezistenta putem spune ca este una din principalele caracteristici ale acestor lavoare compozit. Iar acest amanunt este foarte important avand in vedere ca vorbim despre produse expuse uzurii.

Lavoare baie din materiale compozit – Importanta bateriei
Nu uita ca robinetul unui lavoar este si el important. In prezent pe piata gasim foarte multe modele, sute, poate chiar mii, ce vin in toate formele si dimensiunile. Nu cumpara o baterie mica pentru un lavoar mare, idee ce se aplica vice – versa. Asigura-te ca stilul se potriveste (modern, clasic, minimalist, etc)cu lavoarul si chiar cu intreg ambinetul baii. Iar ca ultim sfat, verifica daca lavoarul si bateria sunt compatibile din punct de vedere al instalarii.

Lavoare baie din materiale compozit

Lavoare baie din materiale compozit

Toate produsele categoriei „lavoare baie” pot fi implementate atat in locuintele personale (apartament, case, vile)cat si in segmentul hotelier, iar aici pot fi aduse anumite adaptari. Vor fi realizate astfel incat sa se potriveasca oricarui spatiu atat, se pot alege materiale cu texturi aparte, o cromatica pe masura, respectiv dimensiuni exacte.

Lavoare baie din materiale compozit – Caracteristici
– Posibilitatea personalizarii fiecarui lavoar conform proiectului solicitat de catre client
– Sunt fabricate cu o tehnologie de ultima generatie
– Multitudine de modele pentru boluri
– Produse ce se intretin usor
– Design unic, original
– Rezistenta este unul dintre picipalele trasaturi ale unui lavoar compozit
– Lunga durabilitate in timp , peste 20 de ani

lavoare baie

lavoare baie