Glafuri ferestre
24 mai 2019
Blat Crystal Nevada
6 iunie 2019

Glafuri ferestre

Unul dintre detaliile care poate schimba semnificatil aspectul unei ferestre, este glaful. Rolul acestor glafuri, fie ca-i vorba de glafuri interioare sau exterioare, este acela de a proteja zidaria impotriva, accidentelor, intemperiilor, dar si unul decorativ, fereastra capatand astfel o imagine mai eleganta, mai ingrijita. In plus, aceste galfuri pot fi folosite si ca spatiu pentru depozitare a unor obiecte utile sau decorative.
Materialele compozit sunt o varianta mai mult decat ideala pentru tot ceea ce inseamna glafuri ferestre. In ultima perioada, popularitatea acestor materiale a crescut foarte, unul dintre motive fiind faptul ca ofera posibilitatea realizarii unor modele aparte, avand utilizari diferite, si nuante cu adevarat originale.
Produsele din categoria glafuri ferestre au proprietati aparte in privinta rezistentei, pastrandu-si culoarea initiala chiar si dupa multi ani la expunerea solara. Sunt foarte rezistente si la diferentele mari de temperatura, zgarieturi sau socuri.

 

Glafuri ferestre, o categorie ce va propune produse cu proprietati, respectiv caracteristici formidabile: dimensiuni dintr-o bucata pana la 3,95 m, rezistenta, design aparte, unic, compozitii si nuante intr-o gama foarte variata, realizare in forme curbe, arce de cerc sau semicerc. Glafurile pentru exterior cat si interior, pot fi realizate prin procedura cu sant de taiat picatura sau cu nas frontal. Folosind o tehnologie speciala, putem produce glafuri imbinate din mai multe bucati.

 

 

Glafurile cu nas frontal au un aspect aparte, inspirand masivitate, minimalism, masivitate. Ele vin turnate dintr-o bucata, astfel ca rezistenta este mult mai mare. Finisajele deosebite transforma aceste produse in adevarate piese de rezistenta ale capitolului „decoratiuni si utilitate”, lucruri apreciate de toti cei care isi doresc o casa contemporana, adaptata stilului modern. Garantia acestor glafuri pentru ferestre este de 2 ani iar durabilitatea in timp(respectand corect precedurile privind intretinerea), depaseste 25 de ani. Producem si glafuri la comanda, conform dimensiunilor solicitate.