Blaturi din materiale compozit

Doresti sa achizitionezi un blat compozit din quartz, granit, marmura sau oricare dintre multele materiale pe care ti le punem la dispozitie, un lavoar sau orice alt produs realizat din aceste materiale compozite spectaculoase? Echipa " Blaturi Compozit " iti va fi alaturi pe tot parcursul proiectului. Vom stabili impreuna totul, vei avea ocazia sa vezi mostre de materiale, produse finite, si vei putea avea ca sursa de inspiratie alte proiecte din portofoliul nostru. De asemenea te putem ajuta si in privinta masuratorilor, respectiv a montajului.

Aceste blaturi compozit se deosebesc total comparativ cu clasicele blaturi termorezistente. Au un concept nou, unic, aparte, design minimalist dar mai ales o rezistenta mult superioara. Structura non-poroasa a materialelor nu permite infiltrarea lichidului, astfel ca blatul nu se va ingalbeni, nu se va pata, cum deseori se intampla in special la bucatarie, cand sucul de morcovi, sfecla, ori nucile produc pete greu sau aproape imposibil de scos. Vorbim despre produse intr-adevar exceptionale, antialergice, igienice, antibacteriene, ce nu permit infiltrarea microorganismelor. Suprafata acestor blaturi compozit poate fi realizata in varianta mata sau lucioasa, conform preferintelor. Pentru a asigura rezistenta in timp, anumite materiale pot fi prelucrate exclusiv mat. Atat in cazul unui blat de bucatarie cat si a unui lavoar pentru baie, exista posibilitatea realizarii acestuia in doua variante. Prima, cu decupaj, unde chiuveta vine incastrata, a doua, gratie noii tehnici inovatoare ce permite turnarea cuvei / chiuvetei, in linie continua cu blatul. Altfel spus, totul intr-o singura bucata!

Fie ca-i vorba despre blaturi compozit pentru bucatarie sau lavoare pentru baie, iti punem la dispozitie o gama foarte larga de materiale cu nuante, compozitii si texturi diferite. Quartz, granit, marmura, granulon, grasolit, graphalit, rector, pearl, toate aceste materiale compozit au proprietati si caracteristici cu adevarat impresionante. Compozitia din care sunt realizate este foare complexa, utilizandu-se printre altele : cristale, sticla, oglinzi, sau scoici. Materialele compozit nu sunt utilizate doar pentru realizarea unor blaturi, cuve sau lavoare ci si la placarea bailor, peretilor, pervazurilor (glafuri) ori a scarilor. Dintre avantajele estetice ale materialelor compozit, enumeram: culori naturale, (calde, reci, neutre ) estetica moderna, futurista, design cu posibilitati nelimitate, imbinari perfecte.

blaturi
blaturi