Lavoar baie, cuva model Cirkel Rondo35
Lavoar baie Cirkel Rondo35
28 ianuarie 2019
cuva bucatarie K Ro Mare
Cuva compozit bucatarie K RO Mare
1 februarie 2019

Cuva compozit, K RO DUBLA

cuva K RO dubla

cuva K RO dubla

Cuva compozit, K RO DUBLA
Facand parte din categoria ” chiuvete compozit pentru bucatarie”, K RO DUBLA este o cuva turnata, calitate premium, ce reprezinta o investitie care se va dovedi eficienta in timp, avand in vedere multitudinea avantajelor oferite. Conceptul suprafetei continue intre chiuveta si blat ofera un efect vizual aparte, modern, minimalist, gratie eliminarii imbinarilor inestetice. Un design unic, obtinut direct din turnare, fara taieri, alipiri sau imbinari ulterioare.
Aceasta cuva dubla speciala este antibacteriana, realizata dintr-un material compozit ce are proprietatea de a nu pastra mirosuri si a fi imun la tratamentul chimic necorespunzator. Se intretine usor si este rezistenta la temperaturi inalte, zgarieturi sau socuri.
Cuva dubla model K RO poate fi realizata la comanda, din felurite materiale precum: Grasolit, Mat Granulon, Rector, Pearls Terasso, etc. Aceste materiale compozit se gasesc intr-o gama larga de culori, un aspect important in conceperea si proiectarea mobilierului de bucatarie.

Cuva compozit model K RO DUBLA turnata in blat ( suprafata continua )
Distanta minima necesara intre cuve: 8 cm
Adancime cuva: 17,2 cm
Lungimea minima a corpului de mobilier: 85 cm