cuva bucatarie K Ro Mare
Cuva compozit bucatarie K RO Mare
1 februarie 2019
Cuva compozit, KW20
Cuva compozit, KW20
1 februarie 2019

Cuva compozit bucatarie K RO Mare si Mic

Cuva compozit bucatarie K RO Mare si Mic

Cuva compozit bucatarie K RO Mare si Mic

Cuva compozit bucatarie K RO Mare si Mic
Un produs cu o rezistenta ridicata la socuri termice, realizat din materiale compozit de exceptie pentru utilizare casnica. Apartinand categoriei ” chiuvete compozit pentru bucatarie”, K RO Mare si Mic este o cuva dubla, turnata, ce are o calitate premium. Un alte aspect insemnat, este impermeabilitatea suprafetelor compozite, caracterstica esentiala pentru utilizarea ca material utilizat in productia de chiuvete pentru bucatarie.
Aceasta cuva dubla speciala este antibacteriana, fiind produsa dintr-un material compozit ce are proprietatea de a nu pastra mirosuri si a fi imun la tratamente chimice necorespunzatoare. Se intretine usor si este rezistenta la temperaturi extreme, zgarieturi sau socuri.
Cuva dubla model K RO Mare si Mic poate fi realizata la comanda, din diverse materiale precum: Granulon, Rector, Pearls Terasso, Grasolit, etc. Aceste materiale compozit se gasesc intr-o gama larga de culori, un aspect important in conceperea si proiectarea mobilierului de bucatarie.
Conceptul suprafetei continue intre chiuveta si blat confera un efect vizual aparte, modern, minimalist, gratie eliminarii imbinarilor inestetice. Un design unic, obtinut direct prin tehnica turnarii, fara alipiri, taieri sau imbinari ulterioare.

Cuva compozit model K RO Mare si Mic, turnata in blat ( suprafata continua )
– dimensiune interior cuva mica: lungime 16 cm x latime 28 cm x adancime 13 cm
– dimensiune interior cuva mare: lungime 35 cm x latime 41.5 cm x adancime 17,2 cm
– dimensiuni cuve exterior: lungime 63,1 cm x latime 45,9 cm