Grapahalit cu boluri
24 mai 2019
Glafuri ferestre
24 mai 2019

Glafuri ferestre

Glafuri ferestre

Technistone va propune o gama larga de materiale din care se pot realiza glafuri pentru ferestre, toate aceste produse avand caracteristici formidabile: design unic, nuante si texturi la alegere, dimensiuni dintr-o bucata pana la 3,95 m, rezistenta foarte ridicata, prelucrare in forme curbe, arce de cerc sau semicerc. Se pot realiza glafuri din quartz pentru interior cat si exterior, atat prin procedura cu sant de taiat picatura cat si cu nas frontal. Lucram cu tehnologii noi ce ne permit chiar imbinarea mai multor bucati de glaf.

 

Glafuri ferestre din quartz

Aceste glafuri din quartz au proprietati cu adevarat extraordinare: compozitii si nuante intr-o gama foarte diversificata, aspect elegant, luxuriant, realizare in forma curba, arc de cerc sau semicerc, precum si rezistenta la expunere UV sau temperaturi extreme. Quartz – ul compozit este o varianta ideala pentru a realiza o gama larga de glafuri ferestre. Popularitatea quartz-ului ca si material cu proprietati si design unic se bucura de o mare expansiune. Acest material compozit ne ofera posibilitatea sa realizam modele cu totul aparte, remarcabile, avand utilizari diferite, si culori – texturi distincte.

Glafuri din quartz cu nas frontal

Acest tip de glafuri au un design deosebit, inspirand lux, modernism, masivitate, minimalism. Sunt realizate prin turnare, dintr-o bucata. Gratie acestei proceduri rezistenta este mult mai ridicata. Finisajele exceptionale transforma aceste glafuri din quartz in adevarate piese de rezistenta la capitolul „decoratiuni si utilitate”, lucruri apreciate de catre toti aceia care vor o casa contemporana, adaptata stilului modern. La comanda putem produce si glafuri cu dimensiuni atipice.